Tags » Europa

De geschiedenis herhaalt zich

In de 1920’er jaren heeft de Federal Reserve de burger financieel dusdanig gemanipuleerd, dat mensen het geld zijn gaan beleggen, wat heeft geleid tot de krach op Wall Sreet, van 1929. 95 woorden meer

Politiek

Soccer / Football Plays (10/22/2018)

EPL (England): Arsenal -½, -1 Goals -155
EPL (England): Arsenal vs Leicester Over 3 Goals -130
La Liga (Spain): Girona +½, +1 -124
2. Bundesliga (Germany): St. Pauli pk -112

Football

Ein weiterer unglaublicher Sieg der Rechten: Grillo aus Bozen: Vaffa in deutscher Sprache für dich und Mimmo Lucano.


Matteo Salvini kämpft in Alto-Adige / Südtirol mit einem Bier (hey Farage, komm mal her!) – und er hat gewonnen –

“Ficke dich!” Vaffa auf Deutsch von Bozen bis Beppe Grillo! 1.219 woorden meer

Europa

Sekretari britanik i Mbrojtjes theksoi nevojën për shpjegimin e plotë nga Rijadi për vrasjen e Khashoggi

Sekretari britanik i mbrojtjes tha se përshkrimi i plotë i Rijadit për vrasjen e kritikut saudit është shumë i rëndësishëm dhe Londra po bisedon me aleatët e saj për këtë çështje. 232 woorden meer

Aktualitet

Gjermania e irrituar me një vendim të SHBA

Gjermania është irrituar pasi qeveria amerikane ndërhyn në një marrëveshje disa miliardë dollarëshe të Siemens AG për të zhvilluar stacione energjetike në Irak.

Kompania amerikane nënshkroi një memorandum mirëkuptimi me qeverinë e Irakut më parë këtë javë, duke përshkruar bashkëpunimin e tyre në fushat e prodhimit të naftës dhe gazit dhe prodhimit të energjisë. 155 woorden meer

Aktualitet